Educatie si invatamant

Solutii pentru bugetul tau

Comunicarea rapida, schimbul de informații importante și monitorizarea securității contribuie la asigurarea siguranței profesorilor, a personalului și a studenților. Sistemele de comunicații reprezinta o soluție eficientă și rentabilă, asigurand, zi de zi, buna functionare a tuturor activitatilor. Produsele noastre rezolva multe din problemele intampinate de unitatile de invatament (Universitati, Licee, Scoli Gimnaziale, Scoli Profesionale, etc).

Gama de echipamente oferite variaza de la sisteme de comunicare usor de utilizat (statii radio) pana la sisteme sofisticate de centralizare si organizare a tuturor utilitatilor si activitatilor ce au loc atat in interior cat si in exterior. De la o simpla notificare prin intermediul pagerelor pana la utilizarea unor dispozitive de siguranta si securitate, avem experienta necesara pentru a va oferi solutia care se potriveste cel mai bine bugetului dvs.

Acest site este operat de Telinfinity Business SRL, si gazduit pe un server detinut de Mioritichost.

Va rugam sa cititi cu atentie prezenta politica de confidentialitate a cookie-urilor inainte de a utiliza acest web site. Aici vom explica cum vom procesa datele cu caracter personal si cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui web site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest web site.

CLICK AICI pentru mai multe informatii