Incarcator portabil profesional

Un produs unic pentru sectorul ospitalier

Clientii va solicita in mod frecvent un incarcator pentru telefonul lor? Doriti sa va diferentiati de alte localuri si sa aveti un avantaj in fata competitiei?

Solutia este: un incarcator portabil, robust, primul de acest gen special creat pentru utilizare comerciala. Cu ajutorul incarcatorului portabil, utilizatorii isi pot incarca telefonul, tableta sau aparatul de fotografiat avand libertatea de a se muta dintr-un loc in altul al restaurantului. Clientii vor ramane in permanenta conectati cu dispozitivul lor fara a fi nevoiti sa se conecteze la o priza.

Incarcatorul portabil profesional incarca telefoane la aceeasi viteza ca si in cazul in care s-au conectat la o priza, iar in timp ce telefonul se incarca, clientii vor consuma mai mult sau vor astepta mai relaxati. In plus, clientii vor reveni in acelasi local, stiind ca isi pot incarca telefoanele atunci cand bateria este pe terminate. Nu necesita instalare sau soft special, incarcatorul portabil profesional fiind gata de utilizare in orice moment.

Acest site este operat de Telinfinity Business SRL, si gazduit pe un server detinut de Mioritichost.

Va rugam sa cititi cu atentie prezenta politica de confidentialitate a cookie-urilor inainte de a utiliza acest web site. Aici vom explica cum vom procesa datele cu caracter personal si cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui web site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest web site.

CLICK AICI pentru mai multe informatii