Industrie

Imbunatatirea si consolidarea activitatiilor

Comunicarea cat mai rapida, schimbul de informații importante și  monitorizarea securității sunt instrumente vitale în asigurarea siguranței personalului . Dezvoltarea de zi cu zi a procedurilor administrative și operaționale asigură buna creștere a veniturilor și dezvoltarea productivității.

O solutie care sa satisfaca nevoile si bugetul dvs.

Sistemele wireless de comunicare variaza de la simpla transmitere a mesajelor și comunicarea facila cu ajutorul statiilor radio pana la sisteme software de intretinere si gestiune a sarcinilor de lucru. Telinfinity vine in intampinarea sectorului industrial cu metode de organizare a livrarilor si comenzilor si de eliminarea a „cozilor” ce pot genera intarzieri si pierderi.

Acest site este operat de Telinfinity Business SRL, si gazduit pe un server detinut de Mioritichost.

Va rugam sa cititi cu atentie prezenta politica de confidentialitate a cookie-urilor inainte de a utiliza acest web site. Aici vom explica cum vom procesa datele cu caracter personal si cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui web site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest web site.

CLICK AICI pentru mai multe informatii