Medical

Solutii eficiente ce respecta normele de siguranta

Transformarea unui spital sau a unei unitatii medicale intr-o zona confortabila

Sistemele noastre ajuta la crearea unui mediu placut  cu mai putin stres in spitale sau in unitati medicale, atat pentru pacienti cat si pentru personal. De la alertare, comunicare radio sau prin telefoane la monitorizarea securității și schimbul de informații critice, sistemele noastre sunt instrumente vitale pentru a asigura siguranța personalului și a pacienților.

Produsele noastre sunt recunoscute la nivel global ca fiind cea mai eficientă si mai rentabilă solutie pentru a satisface nevoile acestui sector.

Cunoscand faptul ca, in acest domeniu, un aspect important il reprezinta confidentialitatea si grija pentru pacienti, venim in intampinarea dvs cu solutia optima care sa satisfaca  aceste nevoi.

Acest site este operat de Telinfinity Business SRL, si gazduit pe un server detinut de Mioritichost.

Va rugam sa cititi cu atentie prezenta politica de confidentialitate a cookie-urilor inainte de a utiliza acest web site. Aici vom explica cum vom procesa datele cu caracter personal si cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui web site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest web site.

CLICK AICI pentru mai multe informatii