Sistem apelare bucatarie

Comunicare directa intre bucatarie si ospatari

Oferiti-le clientilor dvs. cea mai placuta experienta, folosind sistemul de apelare bucatarie. Cu ajutorul acestui sistem, bucatarul poate notifica ospatarul cand o comanda este gata si aceasta poate fi servita proaspata.

Ospatarul primeste alerta pe pagerul sau personal. Astfel, bucatarul si ospatarii sunt intr-o comunicare continua si devin mai productivi, iar clientii sunt satisfacuti de calitatea serviciilor oferite.

Cu sistemul de apelare bucatarie, mesele se elibereaza mai repede, fapt ce permite noilor clienti sa se aseze la o masa pentru a putea comanda.

Totodata, activitatea restaurantului este mai usor de gestionat, iar ambianta creata le ofera clientilor un cadru linistit pentru a servi masa.

Sistem apelare ospatar WaiterCall

Acest site este operat de Telinfinity Business SRL, si gazduit pe un server detinut de Mioritichost.

Va rugam sa cititi cu atentie prezenta politica de confidentialitate a cookie-urilor inainte de a utiliza acest web site. Aici vom explica cum vom procesa datele cu caracter personal si cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui web site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest web site.

CLICK AICI pentru mai multe informatii