Sistem apelare incendii

Sistem de monitorizare eficient

Sistem apelare in caz de incendii este un sistem de monitorizare rentabil, care oferă o alternativă reală la problemele generate de alarmele false si costurile ridicate ce apar in momentul in care cladirea trebuie evacuata. Bazat pe un sistem sofisticat de alertare, acesta notifică imediat responsabilul desemnat cu situatiile de urgenta, indicand locul exact unde alarma de incendiu a fost activata.

Acestia au la dispozitie un interval de timp (stabilit de comun acord cu Serviciul local de interventii in caz de urgenta), în care să stabilească valabilitatea alarmei, înainte de se interveni cu echipaje speciale pentru astfel de situatii.

Lucrand in echipa, unul dintre responsabili desemnati cu situatiile de urgenta va merge la sursa alarmei, în timp ce celălalt va astepta lângă panoul central de alarmă. În cazul în care apelul este fals, cum se intampla în 90% din situatii, responsabilii pot comunica intre ei prin telefon sau statii radio și  interventia poate fi anulată

Acest site este operat de Telinfinity Business SRL, si gazduit pe un server detinut de Mioritichost.

Va rugam sa cititi cu atentie prezenta politica de confidentialitate a cookie-urilor inainte de a utiliza acest web site. Aici vom explica cum vom procesa datele cu caracter personal si cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui web site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest web site.

CLICK AICI pentru mai multe informatii