Sistem identificare masa

O experienta unica pentru clientii dvs.

Reduceti aglomerarea la ghiseu si serviti mancarea mult mai  repede

Odată ce clienții au plasat comanda, unul din membri de personal care ii serveste le ofera un pager. Apoi, sistemul Vuze monitorizează locația clientului.

În momentul in care comanda este gata de livrare, ospatarul poate vedea imediat la ce masa este așezat clientul. Clienții sunt notificați atunci când comanda lor urmeaza sa le fie livrata. Mancarea este servita rapid si proaspata. Sistemul Vuze este compus din pagere, etichete de identificare a locatiei (se amplaseaza de obicei la masă) și software ușor de utilizat.

Etichetele de identificare a locatiei au un design unic, discret. Amplasate în interiorul restaurantului, acestea monitorizează locația clientului în timp real . Vuze oferă , de asemenea, rapoarte de analiză pentru o mai buna organizare a restaurantului.Rapoartele detaliate oferă o prezentare generală a activității restaurantului, precum timpul de livrare al produselor. Astfel, managerii pot lua decizii în cunoștință de cauză, pe baza acestor date și să se concentreze pe îmbunătățirea zonelor de servicii slabe.

Vuze reduce aglomerația de la tejghea și îmbunătățește serviciile oferite clienților. Personalul are mai mult timp la dispozitie sa serveasca clienții, sa debaraseze mesele si sa vanda mai mult. Vuza va ajută la economisirea de bani, prin reducerea la minimum a risipei de mancare.

 Beneficii

  • Experienta placuta: Clienții nu se vor mai aduna la tejghea, creandu-se astfel o atmosfera linistita
  • Servire rapida: Produsele se vor livra mai rapid atunci cand personalul stie unde trebuie sa livreze fiecare comanda .
  • O mai bună calitate a produselor alimentare: Livrarea produselor alimentare prompt catre clienti înseamnă ca acestia se pot bucura de mancare calda si proaspata.
  • Sistem independent sau integrat: Sistemul Vuze se poate integra cu sistemul de gestiune deja existent sau se poate folosi independent
  • Simplu si ușor de utilizat: Configurarea sistemului se face rapid.
  • Etichete de masă rezistente la apă: Etichetele de masă sunt potrivite pentru toate mediile.
  • Creștere eficiența personalului: Personalul nu mai pierde timpul în căutarea clientilor și poate petrece mai mult timp cu deservirea clientilor.

Vuze Telinfinity

vuze poza

Acest site este operat de Telinfinity Business SRL, si gazduit pe un server detinut de Mioritichost.

Va rugam sa cititi cu atentie prezenta politica de confidentialitate a cookie-urilor inainte de a utiliza acest web site. Aici vom explica cum vom procesa datele cu caracter personal si cum folosim cookie-urile. Utilizarea acestui web site presupune faptul ca ati acceptat prezenta politica. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentei politici, nu utilizati acest web site.

CLICK AICI pentru mai multe informatii