Sistem identificare masa

Sistem identificare masa

O experiență unică pentru clienții tăi.

Redu aglomerația de la ghișeu și servește mâncarea mult mai  repede

Odată ce clienții au plasat comanda, unul din membri de personal ce îi servește le oferă un pager. Apoi, sistemul Vuze monitorizează locația clientului.

În momentul în care comanda este gata de livrare, ospătarul poate vedea imediat la ce masă este așezat clientul. Clienții sunt notificați atunci când comanda lor urmează să le fie livrată. Mancarea este servită rapid și proaspătă. Sistemul Vuze este compus din pagere, etichete de identificare a locației (se amplasează de obicei la masă) și software ușor de utilizat.

Etichetele de identificare a locației au un design unic, discret. Amplasate în interiorul restaurantului, acestea monitorizează locația clientului în timp real . Vuze oferă , de asemenea, rapoarte de analiză pentru o mai bună organizare a restaurantului. Rapoartele detaliate oferă o prezentare generală a activității restaurantului, precum timpul de livrare al produselor. Astfel, managerii pot lua decizii în cunoștință de cauză, pe baza acestor date și să se concentreze pe îmbunătățirea zonelor de servicii slabe.

Vuze reduce aglomerația de la tejghea și îmbunătățește serviciile oferite clienților. Personalul are mai mult timp la dispozitie să servească clienții, să debaraseze mesele și să vândă mai mult. Vuze vă ajută la economisirea de bani, prin reducerea la minimum a risipei de mâncare.

Beneficii

  • Experiență placută: Clienții nu se vor mai aduna la tejghea, creându-se astfel o atmosferă liniștită.
  • Servire rapidă: Produsele se vor livra mai rapid atunci când personalul știe unde trebuie să livreze fiecare comandă .
  • O mai bună calitate a produselor alimentare: Livrarea produselor alimentare prompt către clienți înseamnă că aceștia se pot bucura de mâncare caldă și proaspătă.
  • Sistem independent sau integrat: Sistemul Vuze se poate integra cu sistemul de gestiune deja existent sau se poate folosi independent
  • Simplu și ușor de utilizat: Configurarea sistemului se face rapid.
  • Etichete de masă rezistente la apă: Etichetele de masă sunt potrivite pentru toate mediile.
  • Creșterea eficienței personalului: Personalul nu mai pierde timpul în căutarea clienților și poate petrece mai mult timp cu servirea lor.
Sistem identificare masa

Vuze Telinfinity

Formular de contact

Alege să-ți crești afacerea!