Povestea Telinfinity

Ajutam business-urile
din Romania sa creasca

Smart and quality technology

Daniela Bogdescu

Povestea Telinfinity
incepe in 2016

Buna,

Sunt Daniela Bogdescu si am fondat Telinfinity din dorinta de ajuta alte business-uri sa isi creasca profitabilitatea prin implementarea sistemelor de comunicare si apelare.

Totul a început in Berlin, in 2016, cand am fost placut surprinsa de serviciile de calitate oferite intr-un restaurant care folosea butoane de apelare.
A fost o experienta unica si puternica care m-a facut sa ma intreb de ce nu as putea beneficia de acelasi confort si intr-un restaurant din Romania.

In scurt timp, am inceput toate demersurile necesare pentru fondarea Telinfinity. Au existat multe provocari, dar am fost convinsa ca solutiile de apelare pot imbunatati productivitatea angajatilor si satisfactia clientilor, probleme si nevoi cheie pentru antreprenorii romani.

Am devenit numarul 1 in sisteme de apelare din Romania

A fost un pariu pe care l-am castigat.

In doar cinci ani, Telinfinity a devenit numarul 1 in sisteme de apelare din Romania.
Relaxarea si confortul clientilor au devenit normalitate pentru partenerii care folosesc produsele noastre, iar angajatii lor sunt mai putin stresati si mai eficienti.

In prezent, comercializam o gama larga atat de solutii de apelare cat si alte tipuri de tehnologie de calitate inalta, unele in exclusivitate pe piata romaneasca.

Portofoliul nostru de clienti multumiti a crescut considerabil in ultimii ani si include astazi companii din domeniile: HoReCa, Medical, Industrial, Retail si Logistică, dar si din alte industrii conexe.

Aflati mai multe despre clientii nostri.

Ramanem cei mai buni
Oferim solutii personalizate

Nu ne-am oprit aici.

Nevoia de a gasi solutii adaptate pentru provocarile diferite ale antreprenorilor ne-a determinat sa configuram si sa personalizam sistemele de apelare in functie de particularitatile fiecarei afaceri.

In timp, aceasta nevoie s-a transformat in punctul nostru forte.

Experienta si varietatea de produse de care dispunem ne ajuta sa gasim de fiecare data solutia optima pentru problemele clientilor nostri.

Feedback-ul lor pozitiv ne confirma mereu ca suntem un partener pe care se pot baza.

Alaturi de incredere, respectul ramane fundamentul relatiei noastre cu clientii si partenerii.

Aflati mai multe despre valorile noastre.

Clienti care ne recomanda


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Bistroteca BAUM


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commod. L

Calif


Incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commod. Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Jerry's pizza

  • Auchan