Povestea Telinfinity

Ajutăm business-urile
din România să crească

Smart and quality technology
Daniela Bogdescu

Povestea Telinfinity
începe în 2016

Bună,

Sunt Daniela Bogdescu și am fondat Telinfinity din dorința de ajuta alte business-uri să își crească profitabilitatea prin implementarea sistemelor de comunicare și apelare.

Totul a început în Berlin, în 2016, când am fost plăcut surprinsă de serviciile de calitate oferite într-un restaurant care folosea butoane de apelare.
A fost o experiență unică și puternică care m-a făcut să mă întreb de ce nu aș putea beneficia de același confort și într-un restaurant din România.

În scurt timp, am început toate demersurile necesare pentru fondarea Telinfinity. Au existat multe provocări, dar am fost convinsă că soluțiile de apelare pot îmbunătăți productivitatea angajaților și satisfacția clienților, probleme și nevoi cheie pentru antreprenorii români.

Am devenit numărul 1 în sisteme de apelare din România

A fost un pariu pe care l-am câștigat.

În doar cinci ani, Telinfinity a devenit numărul 1 în sisteme de apelare din România.
Relaxarea și confortul clienților au devenit normalitate pentru partenerii care folosesc produsele noastre, iar angajații lor sunt mai puțin stresați și mai eficienți.

În prezent, comercializăm o gamă largă de soluții de apelare de calitate, unele în exclusivitate pe piața românească.

Portofoliul nostru de clienți mulțumiți a crescut considerabil în ultimii ani și include astăzi companii HoReCa, din domeniile medical, industrial, retail și logistică.

Aflați mai multe despre clienții noștri.

Rămânem cei mai buni
Oferim soluții personalizate

Nu ne-am oprit aici.

Nevoia de a găsi soluții adaptate pentru provocările diferite ale antreprenorilor ne-a determinat să configurăm și să personalizăm sistemele de apelare în funcție de particularitățile fiecărei afaceri.

În timp, această nevoie s-a transformat în punctul nostru forte.

Experiența și varietatea de produse de care dispunem ne ajută sa găsim de fiecare dată soluția optimă pentru problemele clienților noștri.

Feedback-ul lor pozitiv ne confirmă mereu că suntem un partener pe care se pot baza.

Alături de încredere, respectul rămâne fundamentul relației noastre cu clienții și partenerii.

Aflați mai multe despre valorile noastre.

Clienți care ne recomandă


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Bistroteca BAUM


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commod. L

Calif


Incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commod. Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Jerry's pizza

  • Auchan